MY GORGEOUS AND MACHO CROWD!!!

Saturday, 26 May 2012

Teluk Gorek!!!



Cuti minggu ni aku menghabiskan sisa-sisa cuti dengan kerja yang bertimbun. Kengkawan aku pulak ada yang pergi ke Tioman, kalau takde diorang memang rosaklah program.. Mana cukup corumn nak main DotA.. hahaha... 


Aku pun tukar plan untuk pergi ke Teluk Gorek bersama kawan-kawan aku yang lain pulak. Apa salahnya pegi bercuti ye tak? Release tension sikit..
Lastly, aku decide tak jadi nak ikut disebabkan aku ada 4 (EMPAT) presentation pada hari Isnin ni. Huh! Agak tekanan sedikit di situ..  Kalau tidak, sekarang ni aku dah menjejakkan kaki ke Teluk Gorek dah.


Dah la kamera aku si Amy Ramli pinjam bawak pergi Tioman, tak dapatlah aku nak merayap cari gambar esok..

2 comments:

  1. Replies
    1. Waaaahhhh.. Ni yang buat hati lagi panas nak pegi ni!!! hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BUSUK GILER!!!

SALAM.MY

OH! TOLONGLAH TENGOK