MY GORGEOUS AND MACHO CROWD!!!

Tuesday, 2 April 2013

Jom Bantu Adik Harish Ar-Rizqin

Walaupun aku dengan budak ni tiada talian darah melainkan saudara se-Islam, tapi hati aku yang BRUTAL  ni tersentuh jugak bila baca entri dari Abg Ben tadi... 


Bayi yang diberi nama Harish Ar Rizqin mempunyai masalah saluran pernafasan yang sempit dan memerlukan sejumlah RM9000 untuk membeli alat bantuan pernafasan. Mungkin nilai RM1 daripada anda dapat memberi peluang yang besar kepada adik Harish ni. 

Kepada korang yang ada CIMB Clicks atau Maybank2U tu, bolehlah memberi sumbangan sekarang ni on the spot. Sekarang ni semua di hujung jari je, cuma nak pergi toilet je kena bawak cash money.. Jika kepada korang yang tidak mampu untuk membantu dari segi kewangan, bolehlah membantu dengan membuat post tentang adik Harish ni..

Untuk memberi sumbangan boleh dibuat melalui akaun Maybank - 1620 5801 4436 atau menghubungi waris, Hasril Abu Hassan di talian 019-2079047. Sumber Sinar Harian.

Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger

Alhamdulillah, ada jugak time to blogging. Semua urusan duniawi termasuklah meeting, settlekan payment dan drafting proposal. Tinggal nak study untuk last paper minggu ni je lagi.. So, boleh la layan blogwalking dulu.

Berbalik kepada tajuk kita ye murid-murid, Wang Tunai RM5000 Untuk Blogger. Siapa yang tak mahu duit sila angkat tangan???  


Program ni telah diumumkan oleh Miss Aya pada 20 Mac 2012 dulu sempena 2nd anniversary BloggerWanita.com. Maknanya sekarang ni sudah genap tiga tahun BloggerWanita.com ni kan? 

Anda rasa sudah terlambat? Eheh, belum lagi la.. Program dijalankan sehingga RM5000 tu habis kita sapu.. (ayat jahat wooo..) Aku dapat tahu tadi masih ada lagi RM3798.20 untuk korang rebut..

Setiap LINK yang korang bawa ke BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak 5 sen, cuba bayangkan kalau korang bawa berjuta juta jutaaaaa link ke BloggerWanita.com???

Jadi, tunggu apa lagi? Lagi satu aku nak pesan, Jangan Jadi Lima (5) Orang Yang Rugi.
Semoga anda BERJAYA!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BUSUK GILER!!!

SALAM.MY

OH! TOLONGLAH TENGOK