MY GORGEOUS AND MACHO CROWD!!!

Wednesday, 6 February 2013

I'm a Drifter??? Puih!!!!!

Alhamdulillah kerana dipanjangkan umur dan masih bernafas pada hari ni... Incident petang semalam memang satu-satunya pengalaman baru aku sepanjang memegang steereng ni. Alkisahnya terjadi pada waktu hujan renyai-renyai ibarat movie hindustan yang scene putus cinta tu.. Aku pulak drive Ford Escort, kereta ni jenis pacuan belakang (RWD) dan memang jadi kereta belasahan aku. Tekan pedal minyak sikit, mesti tayar spin punya..
Sebab nak rushing sangat, memang drive macam ribut la. Sampai di satu bulatan di Pusat Bandar, sekali gua terlebih tekan minyak da...... Sreeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Aku rasa kereta tu berpusing lebih 2 kali rasanya.. Bukannya pusing round about tu, tapi berpusing kat tengah simpang round about! hahaha Yang lawaknya aku tengok ade brader tu mata terbeliak terkejut gila.. Disebabkan masa tu aku boleh handling stereng lagi, aku angkat tangan kat dia terus blah buat macam biasa.. Padahal time tu aku pon terkejut sebab tak pernah2 aku buat donut kat round about tu.. Selalunya kalau kat traffic light yang ada U-Turn tu memang jadi fevret la... BAHAYA?? Tak bahaya la....

2 comments:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BUSUK GILER!!!

SALAM.MY

OH! TOLONGLAH TENGOK